prazsky.wregion.cz » Ochrana osobních údajů


Ochrana osobních údajů

Provozovatel stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré níže uvedené údaje považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům provozovatele těchto stránek. Vaše osobní údaje nebudou v žádném případě poskytnuty třetím stranám. Provozovatel stránek zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím těchto webových stránek a to po dobu neurčitou, nebo do odvolání souhlasu zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně i elektronicky odvolat a provozovatel stránek údaje odstraní. V případě obchodních sdělení ze strany provozovatele, je každé sdělení opatřeno možností pro vyřazení emailové adresy z databáze provozovatele. Nechceme spamovat vaši emailovou schránku, a proto posíláme obchodní sdělení v přiměřeném a slušném rozsahu.

Emailová adresa
Jako registrovaný údaj požadujeme pouze emailovou adresu, která slouží pro ověření identity registrátora při jeho žádosti o provedení změny u registrovaného odkazu.

Zákony a předpisy
zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Všechna práva vyhrazena
Určeno jen pro osobní využití. Bez předchozího písemného souhlasu provozovatele tohoto katalogu je zakázána jakákoli další publikace, přetištění nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na této doméně a to včetně šíření prostřednictvím webových stránek a uchovávání v jakýchkoli databázích.